NO US HO PERDEU -     

música i dansa
música i dansa
Dv, 28/04/2017
FOREVER TANGO

Un dels espectacles més celebrats i aplaudits a Broadway ha estat Forever Tango, una proposta de tango argentí ballat per extraordinaris ballarins autòctons en el marc d'una producció genuinament novaiorquesa. Acompanyats per una orquestra en viu i en directe ens faran gaudir d'una nit inoblidable amb peces immortals del gènere signades entre d'altres pel genial Astor Pizzolla. 

música i dansa
Dv, 12/05/2017
RUFUS WAINWRIGHT

Un dels artistes revelació dels darrers anys és sens dubte Rufus Wainwright, el cantautor nord-americà que allà on va deixa el públic bocabadat i les sales on actua han de penjar el cartell de "Entrades exhaurides". L'actuació de Wainwright serà la cloenda de luxe per a una Temporada marcada per la presència d'estrelles en els seus respectius estils.

música i dansa
Dj, 29/06/2017 - Dg, 02/07/2017
Jambo Street Music Andorra la Vella

Creat el 2014, el Jambo Street Music Andorra la Vella, és un festival capdavanter i únic en el seu format i continguts que vol ser un referent, gràcies a la implicació de les diferents formacions musicals del país, reforçades amb actuacions foranes. El Jambo Street Music Andorra la Vella combina allò lúdic amb allò artístic, prenent el pols a la música que es fa al nostre país i ajudant el talent emergent. Els valors fundacionals del JSM han definit l’esdeveniment des del seu naixement com un apropament entre la música, la creativitat i la tecnologia, i com un lloc de trobada per a qualsevol disciplina musical. La programació aglutina tot tipus d’estils i està pensada per a tot el públic perquè gaudeixi i participi de la música d’una manera diferent. Al llarg del festival, hi ha activitats i escenaris repartits per tot el centre històric d’Andorra la Vella, tots ells gratuïts, que fan que la capital es converteixi en un punt neuràlgic de l’activitat musical.

Consulta el programa complert a: www.jambostreetmusic.com