NO US HO PERDEU -     

música i dansa
música i dansa
Dv, 24/02/2017
ALEXANDRE THARAUD

Alexandre Tharaud, un dels pianistes referents del moment, oferirà un recital amb obres dels grans romàntics del teclat: Beethoven, Schubert i Rachmaninov.

música i dansa
Dv, 03/03/2017
BAD BOYS OF DANCE

Rock the Ballet, un espectacle de dansa trepidant amb els temes de rock que han marcat època al segle XX i que segueixen sent de rigorosa actualitat, interpretats per un dels grups de ballet més prestigiosos dels Estats Units. Els nou ballarins que formen la companyia travessen permanentment l'escenari d'un costat a l'altre amb els ritmes més enèrgics de Coldplay o Aerosmith entre d'altres.

música i dansa
Dv, 17/03/2017
CECILIA BARTOLI

Una de les grans estrelles de la lírica, la inigualable Cecilia Bartoli, trepitjarà per primera vegada l'escenari del Centre de Congressos i ho farà acompanyada al piano per Sergio Ciomei. Tot i no saber encara el programa que interpretarà, de ben segur que abraçarà autors amb els que ella es troba més identificada i que canta com ningú.

música i dansa
Dj, 20/04/2017
BALLET DE MOSCOU - EL LLAC DELS CIGNES

El Ballet de Moscou torna al Centre de Congressos d’Andorra amb El Llac dels Cignes, sens dubte un dels ballets més representats de la història de la dansa i un dels més estimats de tots els temps.  La seva encisadora història recorre tota la gamma d'emocions humanes, el consens popular s'inclina a assenyalar a Txaikovski com el més admirat compositor pel que fa a la música per a ballets.

En escena, els artistes encapçalats pels solistes Cristina Teremtiev, Anatolie Ustimov i Alexei Terentiev captiven al públic transmetent emotivitat i la tècnica més depurada de l'escola russa, interpretant en aquesta ocasió la que es considera l’obra més important de la dansa clàssica.

Data: 20 d'abril del 2017 a les 20.00 hores

LLoc: Centre de Congressos d'Andorra la Vella

Venda d'entrades:  https://www.4tickets.es/balletdemoscu/public/janto/

música i dansa
Dv, 28/04/2017
FOREVER TANGO

Un dels espectacles més celebrats i aplaudits a Broadway ha estat Forever Tango, una proposta de tango argentí ballat per extraordinaris ballarins autòctons en el marc d'una producció genuinament novaiorquesa. Acompanyats per una orquestra en viu i en directe ens faran gaudir d'una nit inoblidable amb peces immortals del gènere signades entre d'altres pel genial Astor Pizzolla. 

música i dansa
Dv, 12/05/2017
RUFUS WAINWRIGHT

Un dels artistes revelació dels darrers anys és sens dubte Rufus Wainwright, el cantautor nord-americà que allà on va deixa el públic bocabadat i les sales on actua han de penjar el cartell de "Entrades exhaurides". L'actuació de Wainwright serà la cloenda de luxe per a una Temporada marcada per la presència d'estrelles en els seus respectius estils.