Esports d'altura

Els amants de l’esport trobaran a Andorra la Vella un espai inesgotable d’activitat. A més de gaudir d’una situació privilegiada, en estar situada a pocs minuts dels principals centres esportius d’hivern del país, la qualitat de les instal•lacions esportives comunals –que inclouen una piscina olímpica–, un entorn natural especialment apte per a la pràctica d’esports d’aventura i una altitud ideal fan que la capital del Principat d’Andorra sigui la destinació òptima tant per als esportistes professionals com per a totes les persones que tenen en l’esport una de les seves prioritats de lleure.
La parròquia d’Andorra la Vella disposa de deu instal•lacions diferents de caire esportiu.
A causa d'una llarga i variada tradició esportiva, la ciutadania d'Andorra ha sabut organitzar-se en diferents clubs i federacions esportives.
Seleccions nacionals, estrangeres i equips de clubs esportius de primer ordre gaudeixen assíduament d’unes novíssimes instal•lacions, molt avançades tecnològicament, situades en un radi de tres-cents metres.
Andorra t'ofereix estacions d'esquí i activitats complementàries per a gaudir al màxim de la neu a l’hivern. I a l’estiu, barranquisme, ecoturisme, escalada, vies ferrates, etc.