Esports muntanya

Andorra t'ofereix dos grans estacions d'esquí alpí i activitats a la neu, Grandvalira i Vallnord, i un camp de neu d'esquí nòrdic i activitats: Naturlandia
Aquest itinerari esportiu d’escalada té 270 metres de llargada. Està equipat amb cable, esglaons i diferents elements complementaris destinats a facilitar la progressió i a optimitzar la seguretat del practicant.
La duresa del ports de muntanya, l’espectacularitat dels paisatges, la riquesa del patrimoni cultural i natural i les nombroses opcions que ofereix el país són, sense dubte, els atractius principals per a la pràctica del cicloturisme a Andorra.
Andorra disposa d'un camp de golf ubicat a 2.250m d’altitud, és l’únic que s’accedeix amb un telecabina de 8 places. Està format per 9 forats – par 33, té una longitud total de 2.590m (16 hectàrees d’extensió) i inclou 1 par 5 de 500 metres, 4 par 4 i 4 par 3. Està recomanat per la revista Solo Golf.
Boscs d'aventura, escalada, barranquisme, vies ferrades, excursions guiades... Tot tipus d'empreses especialitzades en activitats lúdiques i esportives envoltats de natura.