Cicloturisme    

La duresa del ports de muntanya, l’espectacularitat dels paisatges, la riquesa del patrimoni cultural i natural i les nombroses opcions que ofereix el país són, sense dubte, els atractius principals per a la pràctica del cicloturisme a Andorra.

Andorra és un paradís per a la pràctica d’esports en qualsevol època de l’any. El seu impressionant relleu, constituït per 74 cims, de més de 2.000 metres d’altitud, els més de 70 estanys, els rius i torrents, els quilòmetres de senders i camins..., són algunes de les opcions que Andorra ofereix per fer tot tipus d’activitats.

A l’hivern acull milers d’amants dels esports de neu que visiten el Principat per gaudir de les estacions d’esquí, de la riquesa gastronòmica i dels balnearis a la muntanya. Durant la resta de l’any, el paisatge andorrà es converteix en un escenari únic per a tot tipus d’esports. Des d’activitats com el golf –a Andorra hi ha el camp més alt d’Europa–, fins a esports d’aventura com la immersió a llacs, el barranquisme, el senderisme, les rutes d’escalada, les rutes a cavall...

Consulta la guia interactiva

guia cicloturisme