Itinerari 2    

sortida:camí de la Font del Puial
arribada:Plaça príncep Benlloch
distància:800 metres
desnivell:76 metres
temps:3 hores
dificultat:baixa
època: tot l'any
El creixement i la urbanització de la Vall d'Andorra.

Itinerari que parteix de la zona del rec del Solà per endinsar-se al centre històric i tradicional de la parròquia.

El procés d’urbanització i de creixement és part dels processos de globalització i fruit del nostre temps històric, però la manera i el moment en què succeeix i la forma que adopta és específica a cada lloc. Andorra és un país petit amb un recorregut històric particular i el fet que sigui un país de frontera ha estat un factor determinant en el procés de modernització.
Andorra ha conegut una accelerada transformació que ha convertit aquest petit país de muntanya agrícola i ramader en un país consagrat al turisme i als serveis amb aparença moderna i cosmopolita que el diferencia de les altres valls pirinenques.
Si durant les primeres dècades del segle XX Andorra era una societat rural amb uns cinc mil habitants, a la primera dècada del segle XXI és una societat complexa i diversa amb un estil de vida urbà, on viuen prop de vuitanta mil persones d’orígens diferents, i que cada any rep la visita de milions de turistes d’arreu. El creixement i la urbanització de la vall central d’Andorra és el reflex de les importants i profundes transformacions del país.


Informació i reserves +376 750 100     www.andorralavella.ad/anellaverda     info@oficinaturisme.ad

 

Descarrega't la guia.

Rec del Solà
AdjuntMida
Guia itinerari II660.81 KB