Andorra Convention Bureau    

8 motius per triar Andorra:

1) Seguretat
El Principat d’Andorra, el més gran dels petits estats d’Europa, amb una superfície de 468 km2, és un dels països més segurs del món.

2) Qualitat de les infraestructures
Disposa de 34.128 places hoteleres, 21 hotels amb segell especial de negocis i reunions, moderns centres de congressos i espais per a la celebració de reunions en localitzacions clau.

3) Proximitat de l’oferta
Andorra és una destinació de proximitat per als seus països veïns. A més, les reduïdes dimensions del país i les seves modernes connexions viàries fan que tota l’oferta turística i d’oci estigui a pocs minuts de l’hotel.

4) Un referent de l’esquí a l’hivern
És un referent de l’esquí a Europa, amb la principal superfície esquiable dels Pirineus (3.075 hectàrees), 300 quilòmetres de pistes, 177 pistes, 112 remuntadors i 1.482 canons d’innivació mecànica, com també una àmplia i variada oferta postesquí.

5) Un paradís natural a l’estiu
Andorra és plena de racons paradisíacs de muntanya sense gairebé cap alteració humana. Us recomanem que descobriu els seus parcs naturals, com la vall del Madriu-Perafita-Claror, declarada patrimoni mundial per la Unesco, que ocupa el 10% del país.

6) Un país per descobrir
Conèixer la historia mitjançant rutes com l’Andorra Romànica, la del Ferro i la de l’Hàbitat Rural, menjar en una típica borda convertida en restaurant o relaxar-se a les aigües termals procedents de les muntanyes, permet conèixer l’autèntica Andorra.

7) Deixar-se portar per les compres
Els preus més econòmics, i la flexibilitat horària, amb el plaer de deixar-se portar pels principals carrers comercials, confirmen el tòpic que el Principat és el país de les compres.

8) Experiències úniques
Andorra té possibilitats infinites de practicar activitats a l’aire lliure i de crear un programa original i atractiu, tant per als participants com per als acompanyants, que augmenti la participació i el valor de l’esdeveniment.

www.andorraconventionbureau.com