Naturlandia    

Crta. de la Rabassa, Sector Camp Base
AD600 SANT JULIÀ DE LÒRIA
T (+376) 741444 | F (+376) 844 963

info@naturlandia.ad
www.naturlandia.ad
Naturlandia diversió per a totes les edats.

Paisatges meravellosos... Panoràmiques excepcionals... Parc detobogans de neu únic als Pirineus... Espai Tobotronc... Parc infantil...Parc mòbil... Pista de patinatge... Naturlandia us ofereix tot això i moltmés perquè passeu un estiu sensacional gaudint amb Ia família de les activitats de natura més divertides i respectuoses amb l’entorn.
I a més...Tres restaurants i dues cafeteries
A Naturlandia hi ha tres centres de restauració, un al Camp de Neu de la Rabassa i dos al Camp Base. Escolliu entre una terrassa a l’aire lliure amb vistes panoràmiques del Restaurant Panoràmic Tobotronc, o al Restaurant Cheese’s Art Restaurant temàtic de formatges, especialista en tot tipus de formatges i plats elaborats amb formatge, fondues, raclets, … tots dos en el sector del Camp Base, o bé un àpat tradicional al restaurant El Refugi del Camp de Neu, envoltat de natura. Gastronomia per a tots els gustos, amb un ampli ventall de propostes per satisfer les necessitats de tota la família. A més, Naturlandia us ofereix paquets especials d’activitats per a grups d’adults, grups d’escolars, gent
gran i col·lectius amb capacitats reduïdes, i també altres activitats d’incentivació per a empreses, adaptades a cada necessitat.