La duresa del ports de muntanya, l’espectacularitat dels paisatges, la riquesa del patrimoni cultural i natural i les nombroses opcions que ofereix el país són, sense dubte, els atractius principals per a la pràctica del cicloturisme a Andorra.
Miradors d'Andorra
Natura en ruta
Ésser humà i la seva adaptació als riscos naturals
El creixement i la urbanització de la Vall d'Andorra.
La transformació del paisatge agrícola de la vall
Anella Verda
L’Anella verda és un continu natural al voltant de la ciutat, articulat per un grup d’enclavaments d’alt valor ecològic, paisatgístic, històric i cultural, i que permet valorar ambientalment i sòcioculturalment la perifèria de la ciutat.
El circuit llarg de les fonts comença al mateix punt que el curt. Un cop fet el tram de la font de la Ruta i arribats a la tanca verda, se segueix la pista fins a la font del bosc Negre.
A la part superior del berenador, a l’inici de l’urbanització Comella Parc, hi ha una zona on es poden deixar els cotxes. Des d’aquí surt el camí que puja a Prat Primer.
Esquirol
El camí segueix un tram del GR7. El primer tros, fins a la cruïlla del camí del cortal de Sansa, és planer. Hi creixen mates d’espígol que donen colors i olor al recorregut.
El camí del Serrat, just a l’inici, entra cap un alzinar muntanyenc constituït per alzines amb un sotabosc d’estepa de muntanya, un arbust típic d’alzinars amb les fulles enganxoses i aromàtiques.
Contingut sindicat