La duresa del ports de muntanya, l’espectacularitat dels paisatges, la riquesa del patrimoni cultural i natural i les nombroses opcions que ofereix el país són, sense dubte, els atractius principals per a la pràctica del cicloturisme a Andorra.
Andorra disposa d'un camp de golf ubicat a 2.250m d’altitud, és l’únic que s’accedeix amb un telecabina de 8 places. Està format per 9 forats – par 33, té una longitud total de 2.590m (16 hectàrees d’extensió) i inclou 1 par 5 de 500 metres, 4 par 4 i 4 par 3. Està recomanat per la revista Solo Golf.
Bus turístic
Bus turístic disposa de diversos itineraris per apropar al visitant a la cultura i la natura del país.
Miradors d'Andorra
Natura en ruta
Naturlandia diversió per a totes les edats.
Andorra t'ofereix dos grans estacions d'esquí alpí i activitats a la neu, Grandvalira i Vallnord, i un camp de neu d'esquí nòrdic i activitats: Naturlandia
Grandvalira es reinventa per oferir tot tipus d'activitats d'aventura per a tota la família.
La vocació d’Andorra la Vella també és la de capital de serveis. A l’oferta comercial de primer ordre, a les diferents instal•lacions d’esports d’hivern –situades a pocs minuts de la vila–, als equipaments lúdics, esportius i culturals diversos, i a la seva intensa vida nocturna, cal afegir-hi les 2.500 places hoteleres, que us acolliran tot oferint-vos un servei personalitzat i exclusiu, així com la varietat i la qualitat dels 150 establiments de restauració, en els quals podreu gaudir d’una diversitat que abraça des de la senzilla però rica cuina tradicional del país fins a les propostes internacionals o les temàtiques, sense oblidar l’alta gastronomia més creativa.
Contingut sindicat